Avställa bilen

0 Comments

avställa bilen

Ställ på. För att du ska kunna köra ett fordon måste det vara påställt. Det innebär att du som ägare måste ha en trafikförsäkring och betala fordonsskatt för fordonet. Ställ på ditt fordon. Läs mer om påställning. Undersidor. Om avställning · Om påställning · Frågor och svar om påställning och avställning. Relaterad information.‎Om avställning · ‎Om påställning · ‎Frågor och svar om påställning. Funderar du på att ställa av bilen? Så här slipper du dolda avgifter och onödiga extrakostnader för både fordonsskatt och försäkring. Klicka här >>. Avställning av fordon. Om du inte ska använda ditt fordon, din bil, motorcykel, lastbil eller buss, så kan du ställa av det. Det betyder att du anmäler att du inte kommer att köra bilen en viss tid. När ditt fordon är avställt betalar du inte fordonsskatt eller trafikförsäkring för ditt fordon. Du får bara köra ett avställt fordon till och från.

Avställa bilen - var ett

Du kan ställa av bilen på fyra olika sätt. Privat — logga in Företag — logga in Stora företag — logga in. Om du inte är i behov av bilen en längre tid, eller om du har en bil som bara används under sommarhalvåret, kan det löna sig att ställa av bilen. Belopp under 50 kronor betalas inte tillbaka. Men se upp — tjänsterna kan lätt bli en post i hushållsbudgeten som vi tappar kontrollen över. Genom att surfa vidare godkänner du det. avställa bilen

Video Avställa bilen

Mercy Det viktigaste är att försöka anpassa dig till reglerna kring fordonsskatt. Det finns mycket pengar på att till exempel ställa av sommarbilen över vintern. En annan att vi har en ganska ålderstigen vagnpark i Sverige och att människor vill spara på bilarna. Så gör du för att bilen inte ska ta stryk — Sju råd från Milos Kosijer, tekniker på Motormännen:. Att äga en bil eller motorcykel kostar pengar varje månad — även om du inte kör en meter. Eftersom priset på en avställningsförsäkring är lägre än för en bilförsäkring kan du få tillbaka mellanskillnaden — kolla upp med ditt försäkringsbolag. För dig som kör mindre….

0 Replies to “Avställa bilen”