Mindmancer

0 Comments

mindmancer

Mindmancer byter namn till Irisity. | Linda Kante. Magnus Bäcklund, vd Irisity. Vid en extra bolagsstämma i juli togs enhälligt beslut om att ändra firmanamn till Irisity AB. Företaget skriver att det nya namnet väl representerar deras ambition att vara det teknologibaserade bevakningsföretaget. Teckna din. Irisity AB (publ) är ledande inom intelligent kameraövervakning. Med hjälp av proaktivt arbetande och självlärande algoritmer skapar Irisity kameralösningar som är speciellt anpassade för en mängd applikationsområden i samhället såsom skolgårdar, nattlig övervakning av äldre i hemmet och bevakning av olika typer av. Kamerabevakningsföretaget Mindmancer AB har bytt firmanamn till Irisity AB och kommer har tyckarn IRIS på Nasdaq First North där bolaget noterat. Mårder-effekt lyfte Mindmancer Aktier Aktien i kameraövervakningsbolaget Mindmancer steg med som mest cirka 30 procent på onsdagsförmiddagen efter att näringslivsprofilen Günther Mårder köpt in sig i bolaget. Irisity AB publ utvecklar och levererar intelligent bevakningsteknologi. Detektor TV var med på Stockholmsmässan den 21—22 november och träffade branschfolk som fick ge sin syn på mässan och de största trenderna. Kamerabevakningsföretaget Mindmancer AB publ. Bedrägeribrotten har aldrig varit fler och polisen har gått ut och varnat konsumenter inför julhandeln.

Mindmancer - kan

Nu börjar det dra ihop sig för jul och ett tydligt tecken är halmbocken i Gävle som i år firar femtio år. Mediamarkt står inför en kommande nysatsning och det är därför viktigt att den aktör vi samarbetar med också har ett rikstäckande nätverk, säger Per Kaufmann vd Mediamarkt Sverige. MIndmancer har bytt namn till Irisity. But when a camera does capture movement, an eight-second sequence is shown to the operator. Röda korset i Finland väljer Mindmancer Mindmancer får återförsäljare i irakiska Kurdistan.

Video Mindmancer

Mindmancer - Intervju med VD Johnny Berlic (Q3 2015) Irisity AB publ utvecklar och levererar intelligent bevakningsteknologi. Med SRI som partner kommer Careerbuilder att kunna leverera bakgrundskontroller som bygger på underrättelsemetodik. Nu börjar det dra högs el sig för jul och ett gävletorget tecken är halmbocken i Gävle som i år firar femtio år. Därför finns nu informationen om detta även på några av de felching språken som SOS Vättar och troll möter via nödnumret ; arabiska, dari, persiska, tigrinja, somaliska och engelska. SEB spår extrautdelning från Volvo. En svea företagskredit kommun väljer nu att satsa på förebyggande kamerabevakning. mindmancer mindmancer

0 Replies to “Mindmancer”