Väggbord

0 Comments

väggbord

Yeh väggbord tillverkat i metall med ljusgrå lack. Yeh Wall Table är ett perfekt avlastningsbord för böcker och tidningar vid sängen eller nycklar och mobilen i hallen. Bordet är formgivet av Kenyon Yeh, tillverkat i pulverlackerad metall och finns i flera färger. Det är tillverkat av två tunna och något vinklade ben som ger extra. Med Klinte väggbord får du en praktisk och nätt möbel i fin design. Klinte är populär och en bred serie småmöbler. Dessa möbler är tänkta att du ska kunna placera i vilket rum som helst där du behöver extra förvaring eller sittplats. Många gånger så ändrar sig behovet för varje rum och då är Klinte en perfekt möbel som. Yeh väggbord lågt | ljusgrå | Menu | Förnya din hall eller ditt sovrum med det stilrena Yeh väggbord designat av Kenyon Yeh för danska Menu. Bordet designades med inspiration från en cheerleading träning där en kille satt med ryggen mot en vägg i sittande position utan en stol, med en tjej stående på hans lår som hade.

Video Väggbord

Hur man bygger ett bord på 3 min Använd bordet till att ställa böcker, sunspel eller andra mindre mondraker på och placera det i hallen eller trädgårdsstol inte använda det som ett nattduksbord? Klinte väggbord kan monteras i valfri höjd och passar väggbord också utmärkt som ett barbord. Recensioner Det finns inga produktrecensioner än. För att förbättra kundupplevelsen på designonline. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Pris 3 c stockholm. väggbord väggbord Jämför priser på Torkelson Klinte Väggbord 90x48cm Matbord. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Yeh väggbord tillverkat i metall med ljusgrå lack. Yeh Wall Table är ett perfekt avlastningsbord för böcker och tidningar vid sängen eller nycklar och mobilen i hallen. Bordet är formgivet av Kenyon Yeh, tillverkat i pulverlackerad metall och finns i flera färger. Det är tillverkat av två tunna och något vinklade ben som ger extra. Med Klinte väggbord får du en praktisk och nätt möbel i fin design. Klinte är populär och en bred serie småmöbler. Dessa möbler är tänkta att du ska kunna placera i vilket rum som helst där du behöver extra förvaring eller sittplats. Många gånger så ändrar sig behovet för varje rum och då är Klinte en perfekt möbel som.

Väggbord - CykelCity Stockholm

Det är tillverkat av två tunna och något vinklade ben som ger extra stabilitet och skivan är vinklad för att stå stabilt lutad mot väggen. Matbord Zig Zag Matbord Ek Bordet har en minimalistisk design med rena linjer och står endast på två ben, för att kompensera saknaden av två extra ben är en del av bordsskivan vikt uppåt i 90 grader mot väggen, och inga extra fästen krävs därför. Fri frakt 50 kr nyhetsbrevs-rabatt Förlängt öppet köp t. På den orderbekräftelse du får från oss kommer du att få ett specifikt besked om vilken leveranstid som gäller för just din beställning.

0 Replies to “Väggbord”