Viskogen

0 Comments

viskogen

Postadress: Vi-skogen, 33 Stockholm Genom Vi-skogen kan du hedra minnet av någon genom att p. Önska God Jul med en gåva från Vi-skogen. Varje trädplanta som planteras är livsviktig. Träden förbättrar klimatet och ger människor förutsättning för ett bättre liv. BESTÄLL DIN JULGÅVA HÄR. Livgivande julgåvor. Kalla Faktas avslöjande om att den svenska klimatskogen i Uganda har orsakat förödelse för lokalbefolkningen får Vi-skogens Henrik Brundin att reagera starkt. – Om det stämmer är det fruktansvärt, säger han. Plantera träd med Vi-skogens minnesbrev när du vill hedra någons minne. Flera vackra motiv finns och du kan skriva ut brevet själv, eller låta Vi-skogen. Sedan Vi-skogen startades har miljoner träd planterats runt Victoriasjön. I dag får hushåll i Kenya, Uganda, Tanzania och Rwanda hjälp att bekämpa fattigdom genom att lära sig mer om trädplantering och om agroforestry. Allt startade med en reportageresa för 30 år sedan. Tidningen Vi:s medarbetare. Önska God Jul med en gåva från Vi-skogen. Varje trädplanta som planteras är livsviktig. Träden förbättrar klimatet och ger människor förutsättning för ett bättre liv. BESTÄLL DIN JULGÅVA HÄR. Livgivande julgåvor.

Ven kikar: Viskogen

KAN INTE SOMNA In the mouth of madness
Viskogen 204
BESTÄLLA NYTT KORT SWEDBANK HUR LÅNG TID Kajsa dandenell skrållan
viskogen

Viskogen - Hundprylar

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som sedan planterar träd i Kenya, Rwanda, Uganda och Tanzania. Vid jorderosion kan ett enda häftigt regn spola bort den näringsrika jorden och förstöra matproduktionen för lång tid framöver. Önska God Jul med en gåva från Vi-skogen   Varje trädplanta som planteras är livsviktig. Organisationen har sitt ursprung i tidningen Vi och ett reportage av Sten Lundgren under Grunden för Vi-skogens arbete är agroforestry — att plantera träd och grödor tillsammans. Tillsammans blir vi starkare.

Video Viskogen

Tack alla lottköpare! Vatten är en förut- sättning för att växter och andra grödor ska må bra. Barnen är de som drabbas hårdast av klimatförändringarna, när vardagen kantas av översvämningar och torka. Stort tack för att du är med! Sidan redigerades senast den 10 augusti kl. Bördig jord Löv som faller till marken gör att fukten bevaras i den annars torra jorden. Skugga Växterna runt ett träd får skydd mot såväl brännande sol som kraftig vind. Insamlingen fick ett fantastiskt gehör — nästan två miljoner kronor flöt in under första året!

Viskogen - uppfattningar och

Med hjälp av datoranimeringar kan man se hur svenska parker skulle se ut om alla träd försvann. Ved och byggmaterial Träd ger brännved till matlagning och timmer till att bygga bostäder med. Växterna runt ett träd får skydd mot såväl brännande sol som kraftig vind. Planteringen av kvävefixerande träd i kombination med grödor ökar tillgången till mat. Skydd mot jorderosion Vid jorderosion kan ett enda häftigt regn spola bort den näringsrika jorden och förstöra matproduktionen för lång tid framöver. Trädens löv ger näringsrikt foder till djuren, vilket bland annat gör att de kan producera mer mjölk.

Categories: riktiga nyheter

0 Replies to “Viskogen”