Let´s dance

0 Comments

let´s dance

Efter en rafflande finalstrid blev det Jesper Blomqvist och Malin Watson som tog hem segern i året ”Let's dance”. Och det är en förvånad Jesper som med skon av glas i handen möter pressen. – Det känns verkligen overkligt, säger han till Nöjesbladet. Micael Bindefeld har fått ett sms från TV4 med en fråga om ”Let's dance”. Efter Anders Öfvergårds sorti ur ”Let's dance” brast danspartnern Cecilia Ehrling Danermark i storgråt och flydde pressuppbådet. – Det känns så himla konstigt, säger hon. När tv-sändningen avslutats brast det för Anders Öfvergårds danspartner Cecilia Ehrling Danermark. Efter eftersnacket med TV4:s Tilde.

Video Let´s dance

Let's Dance

Let´s dance - kontaktade bolaget

Det är lite som att boken är slut, men jag vill ha mer. I Sverige sänds formatet på TV4 , produceras av Mastiff och ger svenska kändisar en möjlighet att få lära sig dansa och tävla i tävlingsdans. Tillsammans skålade de i champagne. Filippa är otroligt stolt över fantastiska Anja. Tilde de Paula Eby träffar vinnaren av Let's Dance NÖJE 13 maj Här är det sista numret för säsongen med alla dansarna.

Let´s dance - the

Sigrid kommer i stället att tävla i Melodifestivalen. Se hela Målklubben - 11 december. Tillsammans skålade de i champagne. Anja Pärson dök upp tillsammans med frun Filippa Rådin. Det danspar som fått lägst poäng får juryns ettpoängare i totalen , därefter utökas listan med ett poäng till vinnaren som får den högsta poängen. Hon torkade fortfarande tårarna under intervjun och tröstades av Anders Öfvergård. I Sverige sänds formatet på TV4 , produceras av Mastiff och ger svenska kändisar en möjlighet att få lära sig dansa och tävla i tävlingsdans. Laila Bagges stora miss — går miste om miljoner. Följ med på finalfesten på Let's dance och se när vinnarna Jesper Blomqvist och Malin Watson stiger ut på röda mattan och hyllas av de andra deltagarna. Man blir lite paff. Se hela Målklubben - 11 december. Samir och Viktor om hur de reparade sitt förhållande efter förra årets superhektiska schema. Fredrik Eklunds stora pappalycka. Vinnaren av Let's Dance klipp. Sambahyllningen till Cornelis big dick tube. Jag vill dansa med Malin, uppträda med alla möjliga shownummer. Under programmet öste Jesper lovord över Malin Watson. Expressens specialsajt let´s dance Let's Dance visdomstand Oron efter Anja Pärsons skada.

Categories: skövde nyheter

0 Replies to “Let´s dance”