Akg y50bt

0 Comments

akg y50bt

AKG Y50 BT är en vidareutveckling av Yhörluren som nu blivit trådlös med Bluetooth, men med samma fantastiska prisade ljudkvalitet som AKG Y Den eleganta formgivningen, tighta passformen och mikrofonfunktionen finns kvar sedan tidigare. Y50 BT är en bekväm och modern on-ear-hörlur med ljud i äkta. Jämför priser på AKG Y50BT, läs recensioner om AKG Hörlurar och Headset. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av AKG Y50BT. Letar du efter lurar som passar just din stil och som du kan skapa helt fritt med? Vi presenterar hörlurarna AKG Y50BT, Bluetooth-förberedda hörlurar för enkel, problemfri anslutning med över 20 timmars batterikapacitet så att du kan skapa fritt. AKG Y50BT har 40 mm-element för balanserat, kraftigt ljud och samma.

Akg y50bt - mer

Man blir inte besviken med dessa. Maritte 0 poäng Er så glad for disse. De känns bekväma på huvudet och det är lätt att hantera dem tack vare tydliga knappar. Bluetooth-förberedda för musik och samtal Lev ut dina passioner, trådlöst och enkelt tack vare reglagen på öronkåporna. Utmärkt kvalitetskänsla och bra byggkvalitet. Förhöjd månadskostnad Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Kuddarna är rejält stoppade och har ett mjukt konstläder som är bekvämt mot örat. Vad finns i akg y50bt Helt klart bland det almby pizzeria jag lyssnat på i den här storleksklassen. Myggbett svullnad slutar aldrig spela. Rated 4 out of 5 by Jupoa from blåa ljust När man lyssnar eller bara connectat till en enhet så blinkar en blå LED lampa. Mark at Customer Service. Jämför Ta bort alla produkter. akg y50bt Vi presenterar AKG Y50BT. Bluetooth-hörlurar i klara färger med 40 mm-element och samma ljudkvalitet som Y50, som belönades med utmärkelsen Årets hörlursprodukt av What Hi-Fi? Sound & Vision AKG Y50 BT är en vidareutveckling av Yhörluren som nu blivit trådlös med Bluetooth, men med samma fantastiska prisade ljudkvalitet som AKG Y Den eleganta formgivningen, tighta passformen och mikrofonfunktionen finns kvar sedan tidigare. Y50 BT är en bekväm och modern on-ear-hörlur med ljud i äkta. Jämför priser på AKG Y50BT, läs recensioner om AKG Hörlurar och Headset. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av AKG Y50BT.

Video Akg y50bt

AKG Y50BT - Bluetooth headphones Apple hos Elgiganten Köpguide - bärbar dator. Rated 5 out of 5 by pmosh from Finally amazing sounding bluetooth headphones! I am an audio engineer so i am very aware of what my music should sound like and the Y50's nailed the perfect tonal balance and audio quality. Om du kommenterar och länkar den här artikeln i din blogg, så kommer det inlägget att länkas till härifrån. Produkten finns på lager i varuhusen nedan. Is there a microphone on these headphones?

Categories: tv4 nyheter

0 Replies to “Akg y50bt”